Vår kultur

I Academic Work er vi mange ting. Vi er et bemannings- og rekrutteringsbyrå, og er en del av en større familie av selskaper, AW Group. Vi er internasjonale og finnes i seks land (Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Sveits). Vi er en forretningspartner og en karrierepartner som hjelper bedrifter med å vokse, og hjelper young professionals med å finne jobber.

I tillegg er vi er også mennesker med en felles lidenskap for den jobben vi gjør, vår misjon: We make people grow. Og akkurat som vi har vokst fra å være en liten oppstartsbedrift til å bli en internasjonal familie av selskaper, har vi også vært opptatt av å sikre at medlemmene i teamet vårt vokser og utvikler seg både personlige og faglige. Hvordan, lurer du sikker på. Ved å erkjenne at ambisjon er nøkkelen til suksess. Vi bygger teamet vårt av ambisiøse mennesker, og vi gir dem et løfte: We Reward Ambition. Vi vil at alle våre teammedlemmer skal vite at det ikke finnes noen grenser.

Vi er på en reise. En reise for å bli The Best Place to Work og vi jobbe hele tiden mot å skape en atmosfære der mennesker kan trives og vokse. I Academic Work tror vi på ambisjoner, fordi ambisjoner er det som får folk til å vokse!

 

Vår kjerneverdier

Hvem vi er blir definert hver eneste dag av våre handlinger. Vi skaper vår kultur hver dag ved å etterleve våre kjerneverdier: Share Energy, Beat Yesterday, og Show Heart.

Livet starter med energi. Det er en kilde til vekst. Jo mer energi du har, desto mer kan du vokse og dele. Hos Academic Work ønsker vi å være en energikilde, og det blir vi ved å gi energi til hverandre. Vi deler alle energi på ulike måter, og det er opp til hver enkelt å finne sin egen måte.
Vi er også ambisiøse, nysgjerrige og våger å prøve nye ting. Vi mener at selv de minste detaljene er viktige, så vi holder en høy standard i alt vi gjør. Siden vi alltid streber etter å bli bedre, ønsker vi alle tilbakemeldinger velkomne, og vi prøver å lære av dem.
Til slutt, et godt liv handler om å ta vare på de rundt deg og ha andre som bryr seg om deg. Det samme gjelder på jobben. Å bry seg betyr at vi alltid prøver å være oppmerksomme på hverandre og støtte hverandre.

Engasjerte kolleger er nøkkelen til suksess

Medarbeidere som er engasjerte og har et felles ønske om å nå organisasjonens mål, presterer bedre og er mer tilfredse med jobben sin. Vi kaller dette å være engasjert. Våre ansatte er vår viktigste ressurs, og vi trenger gode ledere som støtter dem og bidrar til deres utvikling. Å være en leder i Academic Work handler om resultater, men også om å ta vare på mennesker. Om du forstår hvordan skape engasjement, vil du bli en leder som oppnår målene dine og som bidrar til selskapets resultater.

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor