Jobbe med salg i Academic Work

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Account Manager i Academic Work

Som Account Manager i Academic Work er din rolle å identifisere behovene til våre nye og eksisterende kunder, og du er ansvarlig for å selge våre rekruttering- og bemanningsløsninger. Dette innebærer at du har en ekstremt viktig oppgave å utføre; du hjelper våre kunder med deres mest verdifulle ressurs – de ansatte. Ved å gjøre dette bidrar du også, sammen med resten av Academic Work, til å hjelpe young professionals å finne jobber og bygge karrierer. Dette er noe å være stolt av. Du innehar en jobb som virkelig betyr noe, både på et individuelt nivå, men også i det større bilde. Er dette noe for deg?

Bli kjent med rollen som Account Manager

Som å drive din egen virksomhet

Å jobbe som Account Manager kan beskrives som å drive sin egen virksomhet, eller «et selskap i selskapet», om du vil. Du vil gjøre alt fra å prospektere og finne nye forretningsmuligheter, til å følge opp og utvikle kundeforholdet til eksisterende kunder. Du samarbeider tett med våre Consultant Managers og Recruitment Consultants for å finne den rette kandidaten for kunden. Ved større avtaler vil du også jobbe tett med våre spesialister og samarbeide med ulike avdelinger. 

Potensial er viktigere enn CV

Det finnes ingen harde krav for å bli en Account Manager i Academic Work. Vi vektlegger personlighet, fremtidig potensial og ambisjon mer enn CV-en din. Fellesnevneren for å lykkes i rollen er sosial intelligens, utholdenhet og at du er uredd. Du er ambisiøs, jobber for å nå målene dine og tar initiativ til å gjøre det. Høres dette ut som deg?

Les mer om rollen

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Jobber du allerede i Academic Work Norge?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor