Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Academic Work Norge og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Linkedin, _fbc, ddid, oo, fr, lidc, lang, bscookie, bcookie, U, li_fat_id, li-oatml, _guid, BizographicsOptOut, Li_sugr, UserMatchHistory

Jobb med salg i Academic Work

Leter du etter en spennende jobb som gir deg friheten og støtten du trenger for å utvikle deg? Da burde du bli Account Manager hos oss!

Er du vår neste Account Manager?

Fra prospektering til nettverksbygging

Våre ambassadører

  • Det å jobbe tett med spennende bedrifter, store som små, hvor man blir en rådgivende partner innen kompetanseutvikling, er veldig gøy.

    Charlotte Kristiansen

    Account Manager

  • Trigges man av utvikling og spennende caser, er dette stedet for deg.

    Håkon Vikhagen

    Account Manager

Vi tror på en god start

Personlig utvikling

We reward ambition