Bli vår neste Account Manager

Er du en utadvendt, sosial og kreativ person? Vil du beskrive deg som resultatorientert, ambisiøs og en som liker utfordringer? Leter du etter en spennende ny rolle som gir deg friheten og støtten du trenger for å utvikle deg? Om du svarte «Ja» på disse spørsmålene, så passer stillingen som Account Manager for deg!

Er du vår neste Account Manager?

Når vi i Academic Work sier “We make people grow”,  mener vi det.  
Dine provisjoner eller utviklingsmuligheter er ikke begrenset. Dette er en sjanse til å være vårt ansikt utad og få muligheten til å etablere og bygge relasjoner, som er kjernen i vår virksomhet. Så hva tror du? Er du vår neste Account Manager? Bare en måte å finne ut av det! 

Søk blant våre ledige stillinger

Alle stillinger

 

 

Fra prospektering til å bygge sterke relasjoner

Academic Work er våre Account Managers som interne entreprenører, og vi er her for å investere i deres suksess! I tillegg til å foreta salgssamtaler, gjør du prospekteringen og søker etter nye forretningsmuligheter. Du vil pleie dine relasjoner til kunder og hjelpe dem med å utvikle deres rekrutteringsstrategi. Ved hjelp av våre Consultant Managers og Recruitment Consultants finner du den rette kandidaten for dine kunders behov. Du vil kunne jobbe selvstendig og vite at du har full støtte fra teamet ditt når du trenger det.  Les mer om rollen.

Vår onboarding: Vi tror på en god start

Vi sørger for at du har verktøyene du trenger for å lykkes. En tilbakemelding vi ofte får fra våre nye Account Managers, er at de er overrasket over hvor omfattende vårt onboarding salgsprogram er. Allerede før din første dag på jobben, har du tilgang til introduksjonsplanen din slik at du kan forberede deg og få en større forståelse av hva som kommer. Gjennom ditt første år vil vi sørge for at du har den støtten og oppmuntringen du trenger for å trives i din nye rolle. Vår onboarding er ment for å skape et sterkt grunnlag for å bygge din karriere som Account Manager og veien videre.  Les mer om vår onboarding.

 

Personlig utvikling

Academic Work er vekst vår ting. Vårt motto «We Make People Grow» ble skapt ut fra vår forståelse av at vekst er nøkkelen til suksess. Vår kjerneverdi Beat Yesterday forsterker dette idealet – at vi alltid skal strebe etter å innovere og utvikle oss, både personlig og profesjonelt. Vi ansetter etter ambisjoner og trener opp ferdigheter. Som Account Manager er en Beat Yesterday-holdning mer verdifull enn det som står på CV-en din. «Career Steps», vår personlige utviklingsplan, ble laget som en måte å bidra til å fremme dine ambisjoner og skape en klar vei til dine karrieremål – bare fantasien setter grenser! Les mer om career steps.

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor