Account Manager

Som Account Manager i Academic Work har du en viktig oppgave. Du identifiserer rekruttering- og bemanningsbehov for både nye og eksisterende kunder og er ansvarlig for å selge våre tjenester. På denne måten hjelper du våre kunder med å finne deres viktigste ressurser – altså medarbeiderne.

Er du vår neste Account Manager?

Vi har hatt en helt fantastisk reise siden 1998, men vi er langt fra ferdige. Vi er alltid på utkikk etter flere Account Managers som vil drive vår virksomhet fremover med sin ambisjon. Til rollen som Account Manager, ser vi etter mennesker som hele tiden utfordrer seg selv og som går den ekstra milen. Connect med oss og bli varslet når vi rekrutterer nye Account Managers.

Hva gjør en Account Manager?

Selger, eller Account Manager, er ikke bare en rolle som finnes i de fleste bedrifter – det er også den viktigste rolle i mange bedrifter. En selgers ansvar er nemlig å bidra til å øke salget og dermed selskapets vekst. En salgsavdeling er derfor helt nødvendig og forretningskritisk! Her kan du lese mer om hva det egentlig innebærer å jobbe som Account Manager. 

Les mer om rollen som Account Manager

Hvem passer til å jobbe som Account Manager?

Alle kan lykkes i rollen som Account Manager i Academic Work. Når vi leter etter en ny Account Manager, ser vi på ditt fremtidige potensiale og dine personlige egenskaper. Derfor bruker vi tester i stedet for å se på CV-en din som det første steget i rekrutteringsprosessen. 

Les mer om egenskapene vi ser etter

Onboarding-prosessen

Din reise som Account Manager starter med en omfattende onboarding-prosess. Her får du muligheten til å lære mer om Academic Work som et selskap, og få den kunnskapen og de verktøyene du vil trenge for å lykkes i rollen som Account Manager.

Les mer om onboaring-prosessen

Career steps

Som Account Manager får du store muligheter til å utvikle deg og ta nye karrieresteg. Et eksempel er vårt interne kompetanseutviklingsprogram, Career Steps, som er utviklet for å hjelpe våre Account Managers med å vokse og utvikle seg, både profesjonelt og personlig.

Les mer om Career Steps

Ledige stillinger innen salg

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor