Vår rekrutteringsprosess

Skal du søke jobb i Academic Work? Her kan du lese om rekrutteringsprosessen.

En rettferdig og objektiv jobbsøkerprosess

En rettferdig og objektiv ansettelsesprosess er en av våre viktigste prioriteringer. Det er grunnen til at vi har valgt å bruke tester i tidlig i prosessene. Testene hjelper oss med å fokusere på det som er viktig for den spesifikke stillingen, og på den måten gi alle kandidater de samme forutsetningene. Her er en kort oversikt over hvordan rekrutteringsprosessen ser ut når du søker en jobb i Academic Work.

Søk via e-post eller med LinkedIn-profilen din og svar på noen spørsmål knyttet til stillingen

Vi vil at det skal være så enkelt som mulig for deg å søke. Du bruker bare e-post eller LinkedIn-profilen din til å opprette en konto, og deretter legger du til navn og telefonnummer. For å sikre at du er kvalifisert til stillingen, stiller vi ofte noen innledende spørsmål som f.eks. om du har førerkort, snakker spansk eller andre ting som kreves for den spesifikke stillingen. Hvis svarene dine stemmer overens med kravene, vil du bli bedt om å fortsette søknaden ved å utføre en test, som vil bli sendt til deg via e-post. 

Gjennomfør en eller flere tester

For å sikre tester med høy validitet som kan fortelle oss om din potensielle fremtidige prestasjon, har vi valgt å bruke Assessio som er en sertifisert testleverandør. Ulike stillinger og roller krever ulike tester. Du vil få informasjon og tilgang til testene via en e-post som sendes fra vår testleverandør Assessio.

Du vil få beskjed når rekruttereren har fått tilgang til testresultatene dine. Dersom du har bestått testen (eller testene) og matcher våre forhåndsdefinerte krav til stillingen, vil du bli kontaktet av oss for et telefonintervju. I det neste steget i rekrutteringsprosessen vil du kunne fortelle oss mer om din bakgrunn, arbeidserfaring og dine personlige egenskaper.

Slik består du på testene med glans

Forbered deg godt og gi deg selv de beste forutsetninger for å lykkes. Se veiledningsvideoen med Alex Tidgård, Lic Psychologist og Org Consultant fra Assessio, der han deler sine beste råd om hvordan man klarer rekrutteringstestene.

Ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor