Karriere i Academic Work

We reward ambition

I Academic Work oppmuntrer og belønner vi ambisjon. Vi tror at en god blanding mellom ansvar og muligheter vil få deg til å ønske å vokse og kanskje aller viktigst – ha det gøy på jobb. Ditt bidrag og måten du utvikler deg på vil bli belønnet på ulike vis. En ny rolle, et spennende kurs eller en velfortjent pris er noen eksempler. Hos oss er det mange muligheter for å skape en spennende karriere.

Muligheter for å vokse og utvikle seg

I Academic Work trenger du ikke å vente mange år for å bli leder eller spesialist. Vi ønsker å være et selskap der det er din egen ambisjon som driver din profesjonelle utvikling. Hos oss er det mange muligheter til å få en spennende karriere. Vi ønsker at alle medarbeiderne våre skal yte sitt beste og utfordre seg selv daglig til å vokse, både personlig og profesjonelt. Vi vet at jo mer du trener, desto bedre blir du til noe. Hos Academic Work har vi et team som utelukkende jobber for å skape det beste miljøet for utvikling. Deres oppgave er å sikre at lederen din har de riktige verktøyene for å kunne veilede deg på best mulig måte og at du hele tiden får relevant kompetanseutvikling. Det kan være alt fra klasseromsundervisning til e-læring, selvstudier, coaching, case-øvelser eller rollespill. 

Introduksjon

Det er mye å lære i løpet av den første måneden i en ny rolle. Mye ny informasjon og mange nye ansikter å bli kjent med. For å gjøre overgangen enklere og mer effektiv, tilbyr vi hver nyansatt et introduksjonsprogram som er relatert til deres spesifikke rolle og erfaringsnivå.

Kompetanseutvikling

For våre salgs- og rekrutteringstjenester tilbyr vi strukturerte læringsprogrammer som strekker seg over flere år for å sikre at de ansatte har best mulige forutsetningene for utvikling. Læringsprogrammene inkluderer klasseromsundervisning med både interne og eksterne kursholdere, og er utformet for å passe til ditt nivå og gi deg de beste verktøyene for å kunne utvikle deg og prestere.

Lederutvikling

Å være leder i Academic Work betyr at du må være interessert i mennesker og bry deg om deres trivsel og prestasjoner. Som leder vil du få opplæring i hvordan du leder teamet, hvordan du får teamet til å vokse, hvordan du håndterer utfordringer, skaper engasjement og mye mer. Vår lederopplæring følger deg under hele reisen som leder hos Academic Work.

Karriereveier

En suksessfull karriere kan bety mange ting. For noen betyr det en lederstilling. For andre kan en god karriere bety å bli spesialist innen et bestemt område, være en prosjektleder for et viktig prosjekt eller være den som oppnår de høyeste resultatene i avdelingen. På den andre siden kan en suksessfull karriere for noen bety å jobbe i utlandet og muligheten til å jobbe internasjonalt. Uansett hvilken karrierevei du sikter mot, vil Academic Work være arbeidsgiveren som gir deg muligheten til å stadig utvikle deg og følge ambisjonene dine. Vår ambisjon er å være den beste arbeidsplassen. En arbeidsplass hvor du blir inspirert, presterer bra og sikter høyt uansett hvilken rolle du har eller avdeling du jobber i.

Det er mange morsomme karrierehistorier å fortelle med oss. Noen tar steget opp og blir ledere, mens andre velger å spesialisere seg eller helt endre retning i karrieren.

Mads Furulund, Head of Operations

Mats Furulund startet sin karriere i Academic Work som Staffing & Recruitment Assistant i 2008. I dag er han vår Head of Operations i Norge. Mats kan se tilbake på imponerende resultater og han henter sin erfaring fra blant annet roller som Consultant Manager, Labour Law Specialist og Team Manager. 

Anna Elvtegen, Managing Director

I Academic Work er det mange muligheter for å prøve nye ting. Dette er noe Anna Elvtegen har benyttet seg av på flere måter. Hun startet sin AW-reise i 2008 og har siden hatt flere stillinger. Hun har hun bygget sin karriere ved å ta en midlertidig stilling, i tillegg til å bytte kontor innen samme marked og i utlandet. Anna er nå Managing Director for Academic Work i Norge. 

Alle avdelinger

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor