Om Academic Work

Det er mye snakk om vekst i dagens samfunn. Byer, selskaper, organisasjoner og økonomien vokser. Men disse vokser ikke av seg selv. De vokser på grunn av menneskene. I Academic Work har vi en missjon som er «make people grow». Vi tror på potensialet som finnes i oss alle. Hvis mennesker får muligheten og de rette verktøyene, er de som oftest ivrige etter å vokse. Ved å jobbe og omgi oss med ambisiøse mennesker, har vi gått fra å være en liten oppstartsbedrift til å bli en internasjonalt familie av selskaper.

Og, kjernen i denne familien er Academic Work. Vi er et rekruttering- og bemanningsbyrå. Vi hjelper young professionals med å starte sin karriere. Å jobbe i Academic Work betyr at du hjelper kundene med å finne og ansette konsulenter som jobber med spesifikke kundeoppdrag, eller hjelper dem med å rekruttere fremtidige ansatte. Vi er et internasjonalt selskap som for tiden opererer i seks land: Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Sveits. Våre største forretningsområder er IT, teknologi og økonomi. 

Vi bygger vår virksomhet på dyktige mennesker, og vår suksess er resultatet av at vi attraherer de riktige kollegene, kandidatene og konsulentene. Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å gjøre det samme. Vi mener at vi kan oppnå dette ved å tilby gode tjenester og produkter samtidig som vi etterlever kjerneverdiene våre: Share Energy, Beat Yesterday og Show Heart.

 

 

Vår historie

Academic Work ble grunnlagt i 1998 av tre studenter, en av dem er vår nåværende konsernsjef Johan Skarborg. De så at studentene hadde behov for å finne deltidsarbeid ved siden av studiene. Vi så også selskaper som trengte medarbeidere på deltid i form av ambisiøse unge universitets- og høyskolestudenter. Selskapet hadde en beskjeden start i et fyrrom ved Den kongelige tekniske høyskolen i Stockholm (KTH). Academic Work er i dag det største bemannings- og rekrutteringsselskapet for young professionals i Norden.

Connect

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

AW Group

Academic Work-familien har vokst siden starten i 1998. I dag er Academic Work en del av AW Group sammen med fire søsterselskaper: AW Academy, AW Executive Search, AW Instajobs og Digitalent.
Academic Work, our core recruitment and staffing company brand for developing young professionals, is one of the leading job placement companies, with operations in six countries.
AW Academy er en neste-generasjonens skole som tilbyr intensive 12-ukers utdanningsprogram innen forretningsområder med akutt kompetansemangel innen IT, teknologi og økonomi.
AW Instajobs er vår skybaserte, on-demand jobbapp som matcher studenter med bedrifter som ønsker ekstra personale på kort varsel – når som helst på døgnet
AW Executive Search fokuserer på å rekruttere erfarne og dyktige mellomledere på permanent eller midlertidig basis.
Digitalent er en ny type IT-konsulenttjeneste som fokuserer på å møte kundenes behov for seniorerfaring og lederskap i dagens verden preget av digital disrupsjon og transformasjon.
Se alle avdelinger

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor