Rekruttering og bemanning

Vil du hjelpe kandidater i starten av sin karriere med å finne sin første jobb? Vil du være en del av det avgjørende øyeblikket i en persons liv, samtidig som du hjelper bedrifter med å finne og ansette den viktigste ressursen de har – medarbeiderne? Som rekrutterer i Academic Work får du være en del av alt dette. Jobben din vil være å finne riktig kandidat til riktig stilling. Du er den som sikrer at kundene våre er fornøyde med tjenestene vi tilbyr, slik at de ønsker å fortsette å vokse med oss. Hvis dette høres ut som deg, ta kontakt med oss.

Ulike roller og mange muligheter

Vi bygger virksomheten vår på dyktige medarbeidere, og vi våger å si at vi har noen av de mest talentfulle rekruttererne i våre team. Som Consultant Manager har du det fulle arbeidsgiveransvaret for konsulentene du rekrutterer. Du vil utvikle gode lederskapsferdigheter og få kunnskap om arbeidsrett og administrering av medarbeidere. Som Recruitment Consultant vil du jobbe med kandidater som blir ansatt direkte hos kundene våre etter rekrutteringsprosessen. Uavhengig av hvilken rolle du har, vil du kunne utvikle din forretningstenkemåte og salgsevne når du markedsfører og snakker om tjenestene våre med kunder, kandidater og konsulenter.

Connect med oss

Utvikle deg selv og oppnå resultater

Å jobbe som Consultant Manager, Recruitment Consultant eller i en av de andre operasjonelle rollene (f.eks. Staffing & Recruitment Assistant, Staffing Service Assistant eller Sourcer) er både utfordrende og morsomt. Du vil bli kjent med mange forskjellige bransjer og selskaper. Du skal utvikle både faglige og personlige egenskaper. Og, du vil være omgitt av ambisiøse mennesker.

Vi mener vi kan være en perfekt match hvis du er en strukturert person med gode samarbeidsevner som blir motivert og inspirert av å jobbe i et resultatorientert miljø. 

Deltidsjobb innen rekruttering

Som deltidsassistent vil du støtte vår rekrutteringsavdeling og være utrolig viktig for oss. Deltidsassistentene jobber enten som Staffing & Recruitment Assistants eller Staffing Service Assistants. Du vil ikke bare gjøre hverdagen enklere for våre Consultant Managers og Recruitment Consultants, men du vil også være svært viktig for vår fremtidige vekst.

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Jobber du allerede i Academic Work Norge?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor