Er jeg en Account Manager?

Suksessfulle Account Managers har mange ulike trekk og talenter – har du det som trengs?

Ledige jobber som Account Manager

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Er du en Account Manager?

Vi er mye forskjellig  søstre, brødre, kolleger, ledere, venner – men med ulike talenter, trekk og kvaliteter. Noen er åpenbare for både oss selv og de rundt oss, mens andre er skjult og sjeldent sett. Noen har alltid vært en del av oss og har formet vårt verdensbilde. Noen derimot, har vi ikke lagt merke til engang.


Vi vet hvem vi er. Vi sier «Jeg er» hele tiden. Men hva skjer når vi spør oss selv – «er jeg?» 

Academic Work spesialiserer vi oss på å finne rett person til rett jobb til rett tid. Våre Account Managers, som vi kaller AM, er de som møter våre kunder å levere dette løftet. Ja, de er jo selgere, men å være en AM er veldig mye. Mye mer en kun å sitte i telefonen, ha møter og flytte tall rundt på excel-ark.  

Det kreves en evne til å skape kontakter, tilpasningsdyktighet og ydmykhet rundt det faktum at vi kanskje ikke har alle svarene, men vi vet hvor vi kan finne dem. Det kreves energi og entusiasme, men også et rolig og samlet hode. Et urokkelig fokus og en driv for å lykkes er velkommen, men det er også evnen til å se hele bildet og alles plass i det. 

Våre AMs vet når de  være en teamplayer og når de  stå  egne ben. De vet at ved å hjelpe andre med å bli bedre, vil de selv bli bedre og. For mange er ikke dette stedet de forventet å være, men nå de er her ville de aldri ønsket å være et annet sted.  

Kort sagt, de vet hvem de er. Og når de sier «Jeg er en AM i Academic Work»forteller de det til hele verden. Er du klar for å gjøre det samme?  

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor