People & planet

Når du blir med i Academic Work blir du med i et selskap som har som mål å hjelpe folk å vokse, og samtidig føre en klimapositiv virksomhet Det betyr at vi tilbyr et arbeidsmiljø der alle føler seg trygge og får rom til å utvikle seg selv, samtidig som vi gjør det vi kan for å ta vare på planeten vår

For å oppnå dette har vi utviklet en bærekraftstrategi bygget på tre konkrete verdier: People & Society, Planet, og Ethical & Sustainable Business. 

Disse verdiene er den «røde tråden» som veileder oss i alle valg og beslutninger vi tar. 

Vårt miljøarbeid er drevet av en sterk vilje til å skape en bærekraftig fremtid for alle som lever på planeten.  

Bærekraftig og dynamisk

Vi jobber i et bærekraftig arbeidsmarked, og ønsker derfor å tilby jobber som skaper verdi og knytter mennesker sammen, i tillegg til å sørge for at de blir rettferdig behandlet, uansett hvilken bakgrunn de har. Vi ønsker å øke bevisstheten og dele vår erfaring, og samtidig gå foran med et godt eksempel. 

Vi har forpliktet oss til din kontinuerlige utvikling, og sørger for at du får muligheten til å utfordre og forbedre deg selv. Våre medarbeidere får ikke bare en trygg avtale, men også et løfte om rettferdig behandling, uansett hvilken stilling du har.

Resirkulering og minimering av avfall

Vi leter stadig etter bærekraftige løsninger på vårt forbruk, og vi jobber kontinuerlig for å redusere våre utslipp. Vi har en nullvisjon når det kommer til papirforbruk, og vi kartlegger utslippene forårsaket av våre leverandører og underleverandører. 

Vi fokuserer på resirkulering og minimering av avfall i alle deler av virksomheten vår, og har miljøvennlig mat på menyen på både eksterne og interne arrangementer. 

Vi ønsker at vår vekst skal være bærekraftig, drevet av teknologi og innovasjon, samtidig som vi overholder de høyeste etiske standardene. 

Les vår bærekraftsrapport

Best Place to Work

Som selskap har vi alltid hatt som mål om å være Best Place to Work. Etter å ha scoret høyt på tilfredshet på medarbeiderundersøkelser, jobber vi nå med å gjenoppfinne hva dette betyr sammen med våre medarbeidere. 

Dette betyr å gjøre mer av det medarbeiderne setter pris på med Academic Work, samtidig som vi ser etter nye områder som vi kan forbedre oss på. Ved å rette fokus mot likestilling, mangfold og inkludering går vi sammen om å skape et selskap og en arbeidsplass vi alle kan være stolte av. 

Dette er hva vi ønsker for menneskene og planeten vår – du kan lese alt om vårt arbeid med bærekraft her. 

Hvordan møter AW de ansattes behov?

Hvor bra AW møter medarbeideres behov rundt likestilling, mangfold og inkludering (kilde: Internal coworker survey Jan 2021)
Hvor bra AW møter medarbeideres behov i sosial og miljømessig bærekraft (Kilde: Internal coworker survey Jan 2021)

Vårt engasjement i Zambia

Siden 2004 har vi donert én prosent av overskuddet til skoleprosjekter i Zambia. Vi kaller dette One Percent Movement. Over tid har dette bidratt til bygging av mer enn 50 skoler, og gitt skolegang til titusenvis av barn i Sør-Zambia. Sammen med organisasjonen Response Network sponser vi de lokale landsbyene rundt Livingstone med materialer som murstein, mørtel og vindusglass. På sin side er det landsbyboerne selv som driver prosjektene og bygger skolen sin, som fungerer som hjelp til selvhjelp.

Vårt miljøansvar

Å ta ansvar for planeten er en viktig del i å drive et foretak, uansett om vi befinner oss i en høykonjunktur eller lavkonjunktur. På samme måte som vi kompenserer våre ansatte for jobben de gjør, må vi kompensere for de avtrykkene vi legger igjen i miljøet. Vi jobber med å kartlegge hvordan virksomheten vår påvirker miljøet – og selv om vi ikke har alle dataene for å forstå dette fullt ut, har vi begynt å kompensere for klimautslippene vi har oversikt over..  Klimakompensasjon er en selvfølge for oss, og vi jobber aktivt for å tenke grønt. Les mer om arbeidet vårt i bærekraftsrapporten!

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor