Connect med oss

I Academic Work bygger vi vår virksomhet på dyktige mennesker. Vi tror at ambisiøse mennesker deler våre verdier (share energy, beat yesterday og show heart) er nøkkelen til å bli et suksessfullt selskap og every client’s first choice. Vi ønsker å være den beste arbeidsgiveren for alle som velger å jobbe hos oss. Enten din driv er å vokse privat og profesjonelt, bli en del av et fantastisk team bestående av dyktige mennesker som tar vare på og støtter hverandre, nå ditt fulle potensial og hjelpe oss med å nå vårt, eller skape jobber og karrierer for young professionals – tror vi at vi er det riktige stedet for ditt neste karrieresteg. Connect med oss i dag og vi vil fortelle deg mer om hva det betyr å være en del av Academic Work. 

Vi er også en intern arbeidsgiver

Vi er et bemanning- og rekrutteringsbyrå som hjelper selskaper med å vokse og gir karrieremuligheter til young professionals. Vi er også en intern arbeidsgiver med et mål om å bli the best place to work og vi er kontinuerlig på jakt etter flere dyktige mennesker som vil bli med å vokse med oss.

Menneskene som jobber her deler en lidenskap for den jobben vi gjør, våre verdier og vår misjon. Og etter hvert som vi har vokst har vi fortsatt å forplikte oss til at våre medarbeidere vokser og utvikler seg. Vi bygger vårt team på ambisiøse mennesker og We Reward Ambition. I Academic Work tror vi på ambisjon, fordi ambisjon er det som gjør at mennesker vokser! Vi tilbyr interne karrieremuligheter i mange ulike fagområder, som salg, HR og rekruttering, markedsføring, økonomi og IT. Du kan lese mer om våre avdelinger her.

Vi søker nå etter nye Account Managers

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor