Connect med oss

I Academic Work bygger vi vår virksomhet på dyktige mennesker. Vi tror at ambisiøse mennesker deler våre verdier (share energy, beat yesterday og show heart) er nøkkelen til å bli et suksessfullt selskap og every client’s first choice. Vi ønsker å være den beste arbeidsgiveren for alle som velger å jobbe hos oss. Enten din driv er å vokse privat og profesjonelt, bli en del av et fantastisk team bestående av dyktige mennesker som tar vare på og støtter hverandre, nå ditt fulle potensial og hjelpe oss med å nå vårt, eller skape jobber og karrierer for young professionals – tror vi at vi er det riktige stedet for ditt neste karrieresteg. Connect med oss i dag og vi vil fortelle deg mer om hva det betyr å være en del av Academic Work. 

Vi er også en intern arbeidsgiver

Vi er et bemanning- og rekrutteringsbyrå som hjelper selskaper med å vokse og gir karrieremuligheter til young professionals. Vi er også en intern arbeidsgiver med et mål om å bli the best place to work og vi er kontinuerlig på jakt etter flere dyktige mennesker som vil bli med å vokse med oss.

Menneskene som jobber her deler en lidenskap for den jobben vi gjør, våre verdier og vår misjon. Og etter hvert som vi har vokst har vi fortsatt å forplikte oss til at våre medarbeidere vokser og utvikler seg. Vi bygger vårt team på ambisiøse mennesker og We Reward Ambition. I Academic Work tror vi på ambisjon, fordi ambisjon er det som gjør at mennesker vokser! Vi tilbyr interne karrieremuligheter i mange ulike fagområder, som salg, HR og rekruttering, markedsføring, økonomi og IT. Du kan lese mer om våre avdelinger her.

Nydalsveien 33
0484 Oslo Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Trondheim

Nedre Bakklandet 58C
7014 Trondheim Veibeskrivelse careers@academicwork.no +47 23 00 90 70 Vis side

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor